با جهان آب تماس بگیرید ، متخصصین جهان آب آماده پاسخگویی به ما هستند.
مقالات

کاربرد و استفاده از دوزینگ پمپ برای صنایع داروسازی

کاربرد و استفاده از دوزینگ پمپ برای صنایع داروسازی

کاربرد و استفاده از دوزینگ پمپ برای صنایع داروسازی چگونه است؟ پمپ های اندازه گیری برای تنظیمات دارویی چه نقشی دارند؟ در این پست مهم این سوالات را مورد بررسی قرار داده ایم.

دوزینگ پمپ برای تنظیمات صنایع داروسازی

دوزینگ پمپ ها نقشی کلیدی در انواع صنایع دارند. صنعت داروسازی هم به دلیل نیاز به دقت زیاد، پمپ های مورد استفاده در این صنعت باید مورد بررسی قرار بگیرید. شما باید در زمان انتخاب تجهیزات دارویی و بخصوص انتخاب دوزینگ پمپ برای صنایع داروسازی دقت بالایی به خرج دهید.

واقعیت این است که در صنعت داروسازی به دلیل ماهیت فرآیندهای درگیر در ساخت دارو و مراقبت های لازم باید پمپ های انتخابی با وسواس خاصی گزینش شوند. با وجود تنوع پمپ های اندازه گیری در بازار انتخاب پمپ مناسب سخت و پیچیده خواهد بود اما باید در نظر داشته باشید مهم ترین فاکتور در این صنعت دقت بالا است. بعد از این فاکتور، انتخاب دوزینگ پمپ برای صنایع داروسازی که بتواند نیازهای بهداشتی سطح بالا را برآورده کنند از اهمیت زیادی برخوردار است.

با توجه به اینکه کاربرد در چه زمینه ای است، دوز پمپ ها می توانند همه کاره باشند. آنها هنگام توزیع مواد شیمیایی مختلف یا اندازه های مختلف دسته ای و … ابزاری خوب هستند.

کاربرد دوزینگ پمپ در صنعت داروسازی

به صورت کلی در فرآیندهای دارویی عمومی، پمپ های دوز برای انتقال سیالاتی مانند آب، بافر و … از طریق لوله و تحویل ایمن آنها به جایی که مورد نیاز است استفاده می شود. اغلب این پمپ ها به عنوان یک قطعه از تجهیزات فرآیند محسوب می شود. یکی دیگر از دلایل محبوبیت پمپ های اندازه گیری در داروسازی این است که شما می توانید به جلوگیری از آلودگی کمک کید و اطمینان حاصل کنند که مایعات طبق انتظارتان  تحویل داده می شوند.

دوزینگ پمپ ها در داروسازی را می توان برای یک هدف واحد یا برای چندین منظور بسته به آنچه که برای آن مورد نیاز است استفاده کرد. پمپ های اندازه گیری به گونه ای طراحی شده اند که استانداردهای مناسب برای فرآیند دارویی را رعایت کنند. پمپ های دوز با کنترل حجم کیفیت در چندین زمینه مانند کروماتوگرافی، همگن سازی، انتقال سیال و موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: نحوه محاسبه فشار و دبی دوزینگ پمپ و تاثیر آن بر روی قیمت

نکات مهم برای انتخاب دوزینگ پمپ در صنایع دارویی

بسیاری از پمپ های موجود در بازار دارویی مطابق با استانداردها و الزامات مورد نیاز هستند، اما به دلیل ماهیت سخت و پیچیده برخی از کاربردهای داروسازی لازم است تعداد کمی از تجهیزات بالاتر از استانداردهای لازم باشند. مجموعه‌های مختلفی از فرآیندها وجود دارند که نیاز به کیت‌ها و تجهیزات ویژه دارند. اگر مجبور به انتخاب یک پمپ برای فرآیند دارویی خود هستید، باید موارد زیر را در نظر داشته باشید.

  • پاکیزگی

یکی از پارامترهای مهم که نمی‌توان آن را نادیده گرفت یا در مورد فرآیندهای دارویی عمومی ان را به خطر انداخت. نیاز به بهداشت در کل تولید دارو است. از این رو، انتخاب پمپ های دوز برای فرآیندهای دارویی باید استانداردهای بهداشتی دقیق را رعایت کنند.

  • دقت، درستی

فرآیندهای دارویی نیاز به تحویل ثابت و خروجی دقیق و بدون جایی برای خطا یا انحراف دارند. مهم نیست که کار در چه مرحله ای است باید در حین بسته بندی یا توزیع دقت حفظ شود.

بیشتر بخوانید: راهنمای کامل برای خرید دوزینگ پمپ ایرانی و خارجی

سوالات متداول در مورد پمپ دوزینگ برای صنایع داروسازی

  • چه نوع پمپ هایی در صنعت داروسازی استفاده می شود؟

پمپ های دوار : معمولاً در کارخانه های داروسازی برای جابجایی سیالات با ویسکوز بالا و در عین حال مطابق با الزامات بهداشتی خاص استفاده می شود. پمپ های پیستونی: انواع پمپ های محبوبی هستند که به دلیل قابلیت اطمینان و دقت شناخته شده اند و معمولاً برای فرآیندهای بیودارویی مانند پر کردن مایع استفاده می شوند.

  • انواع دوزینگ پمپ کدام است؟

پمپ های اندازه گیری دیافراگمی (دیافراگم انحراف مکانیکی). پمپ های اندازه گیری دیافراگم هیدرولیک (دیافراگم انحرافی هیدرولیک). پمپ های دوز پیستونی. پمپ های پریستالتیک

  • به چند پمپ دوز نیاز دارم؟

تعداد سر پمپ – برای هر نوع مایع یا ماده افزودنی که قصد مصرف آن را دارید به یک سر پمپ نیاز دارید . به عبارت دیگر، یک سر پمپ دوز تنها می تواند یک نوع افزودنی را جابجا کند. شما نمی توانید از یک سر پمپ دوز یکسان برای تحویل چندین نوع ماده افزودنی از مخزن های جداگانه استفاده کنید.

  • کدام پمپ در صنعت داروسازی کاربرد دارد؟

پمپ های دیافراگمی : معمولاً برای تزریق سیالات به اکسترودرها، انتقال پروتئین ها و سلول ها، کروماتوگرافی و عملیات پوشش استفاده می شود. پمپ های دوار: معمولاً در کارخانه های داروسازی برای جابجایی سیالات با ویسکوز بالا و در عین حال مطابق با الزامات بهداشتی خاص استفاده می شود.

  • چرا باید از پمپ در صنعت داروسازی استفاده کنیم؟

پمپ های دارویی برای جابجایی مایعات مختلف در فرآیند تولید، از مواد خام گرفته تا فاضلاب ضروری هستند. اما بسیار مهم است که پمپ مناسب برای هر موقعیتی را انتخاب کنید تا دستورالعمل های کیفیت دقیق را رعایت کنید.

بیشتر بخوانید: سوالات متداول درباره دوزینگ پمپ اتاترون 

نکته مهم:

اگر شما نیازمند دوزینگ پمپ خاصی برای صنایع داروسازی هستید یا می خواهید یک مشاور تخصصی داشته باشید. فروشگاه جهان اب با داشتن تیم متخصص و حرفه ای، به عنوان وارد کننده و تامین کننده پمپ خارجی و نماینده رسمی دوزینگ پمپ ایرانی توانسته مشاوره رایگان را به همراه بهترین لیست قیمت پمپ تزریق با ضمانت برای صنایع دارویی فراهم کند. علاوه بر این مجموعه جهان اب با داشتن خدمات پس ازفروش توانسته در زمینه تعمیر دوزینگ پمپ نیز به مشتریان خدمات ارزنده ای ارائه دهد. برای اطلاعات بیشتر می توانید از طریق کلیک روی لینک اقدام کنید.

فکر خود را اینجا بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...

برند:
CSM (23)
FWT (16)
IML (18)
ROPV (0)